SILD    

Marinerede sild, kapers, løg og dild 
Marinerede sild i karry, grønt, æg og karse
Kryddersildefilet, rødløg og kørvel
95 pr. stk. ovenstående
*
Smag på 3 slags sild
225
*
"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
*
"ChristiansØ" sildefilet med
æggeblomme, rødløg og creme fraiche

*
Stegt røget sild med persillemayo, æggeblomme

*
Stegt syltet sild med bløde løg
115 pr. stk ovenstående
*

Lumsk havstrygertoast med sardiner,
kryddersild, æggeblomme og rødløg
125
*
Sildebord med flødestuvede kartofler
(Til alle ved bordet)
285

*

SMØRREBRØD

Røget laks med røræg 200
Søkogte rejer med citronmayo 155
Søkogte rejer og kogt æg 155
*

Rugmelsstegte fladfiskefileter
Mayo og søkogte rejer 225

*
Avocadomad, vilde urter og rogn 135
Kartoffelmad (nye danske) og bacon 125
*
Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 155
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 205
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 155
*
Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 145
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 145
*

Toast med velfærdskylling.
grønt og bacon 145
*

Kalvetunge, kalvebrissel og svampe 175

*
Lun leverpostej, svampe og bacon 110

Dyrlægens natmad 110
*

SE OGSÅ TAVLEN

 



 

 

FROKOSTRETTER

Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-
Svampetoast af smørristet Manitobabrød

Løgcreme og
Vilde skovsvampe
195
Tilkøb af sorte efterårstrøfler, som høvles over retten 105
-

Hel artiskok
med ansjos & tomat vinaigrette
185

-

Caviar
Franske Prunier med kartoffelblinis,
rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,- 50 gram 900,-

-

Fisk stegt på ben
(Rødtunge, slethvar, pighvar eller ...)
brunet smør sauce, kartofler, salat på siden
425

 

HAVFRISK FROKOST

2 retter med fisk eller skaldyr
fra dagens fiskeauktion
325

Tilvalg af oste eller dessert kr. 100

Tjenerne kender dagens sammensætning


 

OSTE OG SØDT

Udvalg af gode oste 145

Gammel ost, fedt, sky, løg og rom 95

Blå "Lindbjerg", ristet rugbrød,
æggeblomme og rå løg 95
-


Ny bagte kokosmakroner
eller Lumske "kys"
35

Frokostdessert 125


STORT og SMÅT
Vi tager hensyn til gæster med allergener
Frokost mandag til lørdag
Aften onsdag til lørdag
Selskaber alle ugens dage efter aftale