SILD    

Marinerede sild, kapers, løg og dild 
Marinerede sild i karry, grønt, æg og karse
Kryddersildefilet, rødløg og dild
95 pr. stk. ovenstående
*
Smag på 3 slags sild
185
*
"ChristiansØ" sildefilet, løggrønt og kartoffel
*
"ChristiansØ" sildefilet med
æggeblomme, rødløg og creme fraiche

*
Stegt røget sild med persillemayo, æggeblomme
*
Stegt syltet sild med bløde løg
115 pr. stk ovenstående
*

Lumsk havstrygertoast med sardiner,
kryddersild, æggeblomme og rødløg
125
*

Sildebord med flødestuvede kartofler
Kun til alle ved bordet
225
*

SMØRREBRØD

Røget laks med røræg 200
Søkogte rejer med citronmayo 155
Søkogte rejer og kogt æg 155

*

Avocadomad, vilde urter og rogn 135
Kartoffelmad (nye danske) og bacon 125
*

Oksetatar, æggeblomme,
peberrod og pickles 155
Oksetatar, røget laks, rogn og rejer 205
Oksetatar "bikini", spicy tomatmayo,
peberrod og sprødt 155

*

Roastbeef, estragoncreme og sprøde løg 145
Roastbeef, bløde løg og spejlæg 145

*

Toast med velfærdskylling.
grønt og bacon 145
*

Kalvetunge, kalvebrissel og svampe 175
*

Lun leverpostej, svampe og bacon 110
Dyrlægens natmad 110
*

SE OGSÅ TAVLEN

 



 

 

FROKOSTRETTER

Franske østers pr. stk. 45

Lumsk tilbehør

-
Rugmelsstegte fladfiskfileter
Remoulade og kartofler
145

-
Svampetoast
Skovsvampe a la creme på smørristet
Manitobabrød
195

-
Fricasse af Hopballekylling
med høstgrønt og blanquettesauce
265

-

Fisk stegt på ben
(Rødtunge, slethvar, havtaske eller ...)
Citronkrydret salat og kartofler
425

 

HAVFRISK FROKOST

2 retter med fisk eller skaldyr
fra dagens fiskeauktion
325

Tilvalg af oste eller dessert kr. 100

Tjenerne kender dagens sammensætning

 

 

 

OSTE OG SØDT

Udvalg af gode oste 145

Gammel ost, fedt, sky, løg og rom 95

Blå "Lindbjerg", ristet rugbrød,
æggeblomme og rå løg 95
-


Ny bagte kokosmakroner
eller Lumske "kys"
35

Frokostdessert 125


STORT og SMÅT
Vi tager hensyn til gæster med allergener
Frokost mandag til lørdag
Aften onsdag til lørdag
Selskaber alle ugens dage efter aftale