SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Lumsk garniture

 rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Stracciatella
Ristet surdejsbrød, citron
figenbladolie og brøndkarse

150
-

Håndskåret tatar af okseinderlår
Estragon, sort peber og blåbær

225
-

 Marineret Laks
Grape, mandler og karse
185

-
Jomfruhummer
Fennikel, vadouvan
fermenteret jalapeno
275

-
Asparges kartofler
løvstikke og is på rygeost
175

Polenta
stegte svampe, hasselnød
mini majs og oste sauce
185

Stegte Svampe
Persille, spinat og crouton
175

 

STØRRE RETTER

Grillet kål 
blomkål, umodne ferskner 

og estragon

245
-

 Grillet Oksekød
hestebønne pure, kantareller
 
og rødvins sauce 
375
-

Farseret Vagtel
 nye løg, kartofler
og sherry sauce
355

-

Pocheret Helleflynder
Blåmusling, kålskud, X.O.
og valle sauce
375

Dagens Stegte Fisk 
Hvid fisk stegt på ben med
nye danske kartofler og smørsauce 

Dags pris
-

 
 

 

 

 

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

Marineret Laks
Grape, mandler og karse

-

   Stegte Svampe
Persille, spinat og crouton

-

Farseret Vagtel 
nye løg, kartofler
 og sherry sauce

-
585

 

 

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU

Asparges kartofler
 løvstikke

og is på rygeost 

-

Polenta
Stegte svampe, hasselnød
mini majs og oste sauce

-

 Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
 og estragon

-

3 retter 475

Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage