SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier

rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Stegte kammuslinger
pistaciecreme, braiseret fennikel, vadouvan og muslingesauce
215
-

Rørt tatar af okseinderlår
med estragoncreme, krydret tomat, kapers
og kartoffelchips

225
-

 Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk, syrnet fløde
195

-

Kalvebrisler med hvide bønner
syltede bøgehatte og salvie
235

-

Sprøde salater med grape
mandler, radiccchio og citrusvinaigrette
175

STØRRE RETTER

Stegte jordskokker 
med kål, jordskokkepuré
og kapersvinaigrette
215

-

 Confiteret svinebryst
med creme af gule ærter
stegte skalotteløg 
og æblesauce
325
-

Braiseret kalvespidsbryst
glaserede gulerødder, peberrod
og kartoffel tilbehør
325

-

Dagens Stegte Fisk 
Hvid fisk med bladbeder, karamelliseret
jorskokkepuré, fiskefumé mættet med rogn

Dags pris
-

 
 

 

 

 

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Rimmet helleflynder
med stikkelsbær, saltet agurk
syrnet fløde og dild

-

Stegte kammuslinger 
pistaciecreme, stegt fennikel
vadouvan og muslingesauce

-

Braiseret kalvespidsbryst
kartoffelpuré, 
glaserede gulerødder og peberrod

-
585

 

 

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU

Sprøde salater
 med grape, mandler

radicchio og citrus vinaigrette 

-

 Stegte jordskokker
med kål jordskokkepuré

 og kapersvinaigrette 

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335

Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage