SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,
rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Samsørøget laks
m. urtemayo
sprødt og radiser
200
-
Stegt torskerogn
med rogncreme, grillet brød,
samt citron
195
-
Tartar af okse
Havesyre, røget mayo
og tørret æggeblomme
Forret 195 - Hovedret 265
STØRRE RETTER
Pighvar stegt på ben
Hollandaise sauce
Æggeblommekartoffel,
og dampede rosenkål i purløgsolie
425
-
Stegt kylling fra Hopballe
Dampet vintergrønt,
Kapersvinaigrette
og knuste kartofler med yogurt
375
-
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
DEN LUMSKE MENU
Kartoffelpuré med stenbiderrogn,
kartoffelchips, ristet hønseskind,
karse og letfrossen revet rygeost
-
Kalvebrisler, braiseret og stegt
Variation af jordskokker og æble
-
Bagt Vesterhavstorsk
Fransk grøn asparges og løgvariation
Røgede muslinger og muslingefumé
-
Gode oste eller en af
aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 565
Ekstra ret kr. 135
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Porreterrine
af økologiske vinterporrer
med peberrod og rosenkålsblade
-
Svampebouillon med judasøre,
confiteret æggeblomme
"Bouquet Garni"
-
Jordskokker
Bagt, puré, stegt og friteret
Syltede løg og ramsløg
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
35