SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Lumsk garniture
rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Stracciatella
Ristet surdejsbrød, citron
figenbladolie og brøndkarse
150
-
Oksetatar
Estragon, sort peber og blåbær
225
-
Marineret Laks
Grape, mandler og karse
185
-
Jomfruhummer
Fennikel, vadouvan
fermenteret jalapeno
275
-
Aspargeskartofler
løvstikke og is på rygeost
175
Polenta
stegte svampe, hasselnød
minimajs og ostesauce
185
Stegte Svampe
Persille, spinat og croutoner
175
STØRRE RETTER
Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
og estragon
245
-
Grillet Oksekød
hestebønnepure, kantareller
og rødvinssauce
375
-
Farseret Vagtel
nye løg, kartofler
og sherrysauce
355
-
Pocheret Helleflynder
Blåmusling, kålskud, X.O.
og vallesauce
375
Dagens Stegte Fisk
Hvid fisk stegt på ben med
nye danske kartofler og smørsauce
Dags pris
-
DEN LUMSKE MENU
Marineret Laks
Grape, mandler og karse
-
Stegte Svampe
Persille, spinat og croutoner
-
Farseret Vagtel
nye løg, kartofler
og sherrysauce
-
585
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Aspargeskartofler
løvstikke
og is på rygeost
-
Polenta
Stegte svampe, hasselnød
minimajs og ostesauce
-
Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
og estragon
-
3 retter 475
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
130
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
40
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage