SMÅ RETTER
Franske *østers pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
*tjeneren kender dagens art
-
Svampetoast
skovsvampe a la creme,
på smørristet Manitobabrød
195
-
Erwin's østers-persillesuppe
195
-
Kalvebrissel med æble-jordskokkekompot,
samt danske kantareller
230
-
Tatar af okse med røget mayo
boghvede og havesyre
185
STØRRE RETTER
Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
brunet smør, marineret salat og kartofler
425
-
Hopballekylling og lårrulle
som fricasse med høstgrønt
og blanquettesauce samt kartofler
295
Retten der skal prøves
Tjeneren ved besked
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
DEN LUMSKE MENU
Ceviche af Vesterhavsfisk
ørredrogn, sprøde kerner
samt friske urter
-
Letstegte jomfruhummer, blomkåls cous cous
friske hasselnødder, bisque fra skallerne
-
Skovdue stegt på ben
med confiteret lår, rødbedetatar
spinat og duesky
-
Gode oste eller en af
aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 535
Ekstra ret kr. 135
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Salat af knoldselleri
med blegselleri
æbler og ramsløg
-
Grillet bøftomat, syltede cherrytomater
samt tomatvinaigrette
-
Dampede og grillede høstgrøntsager
vilde urter og skum på Unikaost
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
35