SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Lumsk garniture
rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Stegte kammuslinger
ærter, ørredrogn og sauce nage
235
-
Håndskåret tatar af okseinderlår
med svampe emulsion, bagt tomat, hvidløg
og syltede svampe
225
-
Marineret Tun
grønne jordbær, ajo blanco
og sprød sesam
195
-
Stegt hummer
kalvebrissel, urter
hummer bisque
275
-
Nye danske kartofler
ærter, løvstikke og rygeostis
175
STØRRE RETTER
Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
og estragon
245
-
Grrillet oksekød
hestebønner, ærter
og rødvins sauce
375
-
Havtaskehale på ben
karotter, nye kartofler
og røget fiske blanquette
355
-
Dagens Stegte Fisk
Hvid fisk stegt på ben med
nye danske kartofler og smørsauce
Dags pris
-
DEN LUMSKE MENU
Marineret Tun
grønne jordbær
ajo blanco og sprød sesam
-
Stegte kammuslinger
ærter, ørredrogn
og sauce nage
-
Havtaskehalepå ben
karotter, nye kartofler
og røget fiske blanquette
-
585
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Nye danske kartofler
ærter, løvstikke
og rygeostis
-
Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
og estragon
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 375
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
130
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
40
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage