SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

 Samsørøget laks
m. urtemayo
sprødt og radiser
200

-

Stegt torskerogn
 med rogncreme, grillet brød, 
samt citron
195 

-

Tartar af okse
Havesyre, røget mayo 
og tørret æggeblomme

Forret 195  -    Hovedret 265

 

STØRRE RETTER

Pighvar stegt på ben
Hollandaise sauce
Æggeblommekartoffel,
og dampede rosenkål i purløgsolie

425

-

 Stegt kylling fra Hopballe
Dampet vintergrønt, 
Kapersvinaigrette
og knuste kartofler med yogurt

375
- 


STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Kartoffelpuré med stenbiderrogn,
kartoffelchips, ristet hønseskind,
karse og letfrossen revet rygeost
-

Kalvebrisler, braiseret og stegt
 Variation af jordskokker og æble

Bagt Vesterhavstorsk
Fransk grøn asparges og løgvariation
Røgede muslinger og muslingefumé 
-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

 

Menu pris 3 retter kr. 565

Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Porreterrine
af økologiske vinterporrer 

med peberrod og rosenkålsblade
-

Svampebouillon med judasøre,
confiteret æggeblomme
"Bouquet Garni"

-

Jordskokker
Bagt, puré, stegt og friteret
Syltede løg og ramsløg

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

 Vælg mellem en af aftenens desserter

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
35