SMÅ RETTER

Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-  50 gram 900,-

-

Hel artiskok
med ansjos & tomat vinaigrette
185

-

Letsaltet makrel, syltede grønne jordbær,
samt iset tomatconsommé 
185

-

Svampetoast på smørristet Manitobabrød
med svampe fra skovens udvalg
195 **

-

Stegt kalvebrissel
Kartoffelkompot med svampe
Soya-ingefærmarinade**
210

 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
brunet smør sauce, kartofler og salat på siden
425

-

 Kotelet af gris med skaft 
sauce på ristet kylling, syltede herligheder
kartoffeltilbehør samt kålsalat med peberrod

395 **

-

** Sorte efterårstrøfler, som høvles over retten,
kan tilkøbes 105 

 

Retten, der skal prøves
Tjeneren ved besked

 

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

Tatar af okse, røget mayo
Radiser, peberrod og karse
-

Krydret tomatconsommé
med syltede tomater
og kammuslinger

Bagt torskefisk
med Vesterhavsbisque
Jordskokker, pære og kål

-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

Menu pris 3 retter kr. 535
Ekstra ret kr. 135


 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Salat af knoldselleri
med blegselleri, røget mayo
æbler og ramsløg

-

Svampebouillon
med stegte svampe, æggeblomme

samt friske urter **

-

"Tartelet" af butterdej
med jordskokker, variation af kål
samt peberrod

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

 Vælg mellem en af aftenens desserter

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
35