SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Lumsk garniture

 rødløg, purløg, crème fraiche
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Stegte kammuslinger
ærter, ørredrogn og sauce nage
235
-

Håndskåret tatar af okseinderlår
med svampe emulsion, bagt tomat, hvidløg
og syltede svampe

225
-

 Marineret Tun
grønne jordbær, ajo blanco
og sprød sesam
195

-

Stegt hummer
kalvebrissel, urter
hummer bisque
275

-

Nye danske kartofler
ærter, løvstikke og rygeostis
175

STØRRE RETTER

Grillet kål 
blomkål, umodne ferskner 

og estragon

245
-

 Grrillet oksekød
hestebønner, ærter
 
og rødvins sauce 
375
-

Havtaskehale på ben
karotter, nye kartofler
og røget fiske blanquette
355

-

Dagens Stegte Fisk 
Hvid fisk stegt på ben med
nye danske kartofler og smørsauce 

Dags pris
-

 
 

 

 

 

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

Marineret Tun
grønne jordbær
ajo blanco og sprød sesam

-

Stegte kammuslinger 
ærter, ørredrogn
og sauce nage

-

Havtaskehalepå ben 
karotter, nye kartofler
 og røget fiske blanquette

-
585

 

 

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU

Nye danske kartofler
 ærter, løvstikke

og rygeostis 

-

 Grillet kål
blomkål, umodne ferskner
 og estragon

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 375

Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage