SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

 Økologisk ørred fra Bisserup,
med syltede sensommerbær

og fløde
210
-

Stegt torskerogn
 med rogncreme, grillet brød, 
samt citron
195 

-

Tartar af okse
Havesyre, røget mayo 
og tørret æggeblomme

Forret 195  -    Hovedret 265

 

STØRRE RETTER

Pighvar stegt på ben
æggeblommekartoffel,
dampede rosenkål i purløgsolie
og Hollandaise sauce

425

-

 Stegt kylling fra Hopballe
dampet vintergrønt, 
kapersvinaigrette
og knuste kartofler med yogurt

375
- 


STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Saltede og røgede kammuslinger,
rødbedetatar og østerscremet brøndkarse
-

Vesterhavsbisque
med bagt torsk
jordskokker og purløg

Stegt brissel & braiseret bryst af kalv,
brændte løg, kålskud
og blanquettesauce 
-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

 

Menu pris 3 retter kr. 555

Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Salat af knoldselleri
med blegselleri, røget mayo
æbler og ramsløg

-

Porreterrine
af økologiske vinterporrer 

med peberrod og rosenkål 

-

Små Savoykål
kartoffelpuré med trøffel, purløg
og osteskum
-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

 Vælg mellem en af aftenens desserter

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
35