SMÅ RETTER

Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-  50 gram 900,-

-

 Stegte kammuslinger,
med bagt æblepuré, rosenkål

samt lun peberrodsfløde

210

-

Tempereret artiskok
med pisket trøffelsmør

185 

-

Tartelet med stegt kalvebrissel
cremede  svampe 
Trøffel

210

 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
 smørsauce, kartofler og syrlig salat
425

-

 Peberbøf af dansk ribeye
Løgvariation
Madagascarpebersauce
og kartoffeltilbehør
425

- 

 

Retten, der skal prøves
Tjeneren ved besked

 

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

Saltet laks med 
østersemulsion, glaskål og dild
-

Vesterhavsbisque
med bagt torsk
jordskokker og purløg

Økologisk grisebryst
saltbagt selleri,selleripuré
syltede ramsløg og blanquettesauce 

-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

 

Menu pris 3 retter kr. 555

Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Salat af knoldselleri
med blegselleri, røget mayo
æbler og ramsløg

-

Tomatconsomme
med variation af tomater 

samt friske små urter 

-

Grydestegt blomkål
m. blomkålspuré
Hasslnødder, brunet smør og trøffel

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

 Vælg mellem en af aftenens desserter

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
35