SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,
rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Hvide asparges og fjordrejer
Rygeostecreme og tørret æggeblomme
275
-
Fugleterrine a la Campagne
foie gras og syltede rabarber
225
-
Rørt tatar "Klassisk"
let spicy, kartoffelchips, urter og osten Kry
Forret 195 - Hovedret 265
STØRRE RETTER
Stegt Pighvar
ærter francaise og nye kartofler
425
-
Havtaske "Wellington"
sauteret spinat og blanquette sauce
min. 2 kuverter
395
-
Frikassé af kylling fra Hopballe
vilde urter, nye løg, asparges og ærter
375
-
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
DEN LUMSKE MENU
Røget makrel
agurk, syltede grønne jordbær
og stikkelsbær
-
Jomfruhummer
hvide asparges og skummende skaldyrsbisque
-
Stegt bavette af okse
variation af små løg fra Kiselgaarden
og kalvesauce
-
Gode oste eller
en af aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 565
Ekstra ret kr. 135
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Porreterrine
af økologiske porrer
med peberrod og rosenkålsblade
-
Kartoffelpuré med pocheret æggeblomme
osteskum og sommertrøfler
-
Grønne asparges & morkler
spinat og persille
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
130
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
40