SMÅ RETTER
Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne
-
Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,
rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,- 50 gram 900,-
-
Økologisk ørred fra Bisserup,
med syltede sensommerbær
og fløde
210
-
Stegt torskerogn
med rogncreme, grillet brød,
samt citron
195
-
Tartar af okse
Havesyre, røget mayo
og tørret æggeblomme
Forret 195 - Hovedret 265
STØRRE RETTER
Pighvar stegt på ben
æggeblommekartoffel,
dampede rosenkål i purløgsolie
og Hollandaise sauce
425
-
Stegt kylling fra Hopballe
dampet vintergrønt,
kapersvinaigrette
og knuste kartofler med yogurt
375
-
STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag
Selskaber kan aftales alle dage
DEN LUMSKE MENU
Saltede og røgede kammuslinger,
rødbedetatar og østerscremet brøndkarse
-
Vesterhavsbisque
med bagt torsk
jordskokker og purløg
-
Stegt brissel & braiseret bryst af kalv,
brændte løg, kålskud
og blanquettesauce
-
Gode oste eller en af
aftenens desserter
Menu pris 3 retter kr. 555
Ekstra ret kr. 135
DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
Salat af knoldselleri
med blegselleri, røget mayo
æbler og ramsløg
-
Porreterrine
af økologiske vinterporrer
med peberrod og rosenkål
-
Små Savoykål
kartoffelpuré med trøffel, purløg
og osteskum
-
Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter
2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135
DESSERTER
Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195
3 slags oste på tallerken
125
Vælg mellem en af aftenens desserter
135
Små aften"kys" med eller uden kokos
35