SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Hvide asparges og fjordrejer
Rygeostecreme og tørret æggeblomme
275

-

Fugleterrine a la Campagne
foie gras og syltede rabarber
225

-

Rørt tatar "Klassisk"
let spicy, kartoffelchips, urter og osten Kry
Forret 195  -    Hovedret 265


 

STØRRE RETTER

 

Stegt Pighvar 
ærter francaise og nye kartofler
425

-

Havtaske "Wellington"
sauteret spinat og blanquette sauce
min. 2 kuverter
395

-

 Frikassé af kylling fra Hopballe
vilde urter, nye løg, asparges og ærter
375

-

 

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Røget makrel
agurk, syltede grønne jordbær
og stikkelsbær

-

Jomfruhummer
hvide asparges og skummende skaldyrsbisque

-

Stegt bavette af okse
variation af små løg fra Kiselgaarden
og kalvesauce

-

Gode oste eller
en af 
aftenens desserter

 

Menu pris 3 retter kr. 565

Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Porreterrine
af økologiske porrer 

med peberrod og rosenkålsblade

-

Kartoffelpuré med pocheret æggeblomme
osteskum og sommertrøfle
r

-

Grønne asparges & morkler
spinat og persille

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40