SMÅ RETTER

Franske *østers pr. stk. 45

Lumsk tilbehør til herlighederne
*tjeneren kender dagens art

-

Svampetoast
skovsvampe a la creme,

på smørristet Manitobabrød
195

-

Erwin's østers-persillesuppe
195

-

Kalvebrissel med æble-jordskokkekompot,
samt danske kantareller
230

-

Tatar af okse med røget mayo
boghvede og havesyre
185


 

STØRRE RETTER

Fisk stegt på ben
(Pighvar/slethvar, rødtunge eller ...)
brunet smør, marineret salat og kartofler
425

-

 

Hopballekylling og lårrulle
som fricasse med høstgrønt
og blanquettesauce samt kartofler

295

 

Retten der skal prøves
Tjeneren ved besked

 


 

STORT og småt
Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

Ceviche af Vesterhavsfisk
ørredrogn, sprøde kerner
samt friske urter

-

Letstegte jomfruhummer, blomkåls cous cous
friske hasselnødder, bisque fra skallerne

Skovdue stegt på ben
med confiteret lår, rødbedetatar
spinat og duesky

-

Gode oste eller en af 
aftenens desserter

Menu pris 3 retter kr. 535
Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Salat af knoldselleri
med blegselleri
æbler og ramsløg

-

Grillet bøftomat, syltede cherrytomater
samt tomatvinaigrette

-

Dampede og grillede høstgrøntsager
vilde urter og skum på Unikaost

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 295
3 retter 395
Tilkøb af oste eller dessert 135

 

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
125

 Vælg mellem en af aftenens desserter

135

Små aften"kys" med eller uden kokos
35