SMÅ RETTER



Franske østers Gillardeau pr. stk. 45
Lumsk tilbehør til herlighederne

-

Caviar
Fransk Prunier med kartoffelblinis,

rødløg, purløg, crème fraiche og vagtelæg
30 gram 650,-     50 gram 900,-

-

Saltet laks med glaskål
dildmayo og citrongelé
215

-

Fugleterrine a la Campagne
foie gras og syltede rabarbe
r

225

-

 


 

STØRRE RETTER

 

 Havtaske "Wellington"
sauteret spinat og blanquettesauce
min. 2 kuverter
395

-

 Frikassé af confiteret kylling fra Hopballe
sensommer grøntsager og vilde urter
295

-

Tournedos Rossini med foie gras, trøfler
spinat, morkler og Madeirasauce
425
Tilkøb af caviar 10 gram
200

 

 

STORT og småt

Frokost åbent mandag til lørdag
Aften åben onsdag til lørdag

Selskaber kan aftales alle dage

 

 


 

DEN LUMSKE MENU

 

Tatar af okse med ristet boghvede
løvstikke og revet "kry" ost

-

Stegte morkler farseret med jomfruhummer
citrongelé og jomfruhummerbisque

-

Stegt kulmule
små grillede spidskål
Hollandaisesauce med brunet smør
og ramsløg

-

Gode oste eller
en af aftenens desserter

 

Menu pris 3 retter kr. 565

Ekstra ret kr. 135

 

DEN LUMSKE GRØNTSAGS MENU
 

Grillet tomat, tørret tomat,
crudités af tomat 

 og tomatvinaigrette 

-

Stegte kantareller
små majs, majscreme
tørret æggeblomme og revet trøffel

-

Grillede små grøntsager
fra Kiselgaarden  
Syltede stikkelsbær og persilleblanquettesauce

-

Valg mellem gode oste eller
en af aftenes desserter

2 retter 335
3 retter 435
Tilkøb af oste eller dessert 135

DESSERTER

Oste - vælg selv blandt gode nordiske
og sydlandske oste fra vogn
195

3 slags oste på tallerken
130

 Vælg mellem en af aftenens desserter
135

Små aften"kys" med eller uden kokos
40